Astrologia dezvăluie cea mai mare FRICĂ a ta. Iată cel mai important detaliu din astrogramă!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Vrei să lucrezi cu fricile tale, dar nu știi de unde să începi? Astrologia are răspunsul!

Chiron este un asteroid descoperit în anul 1977. Acesta este parte dintr-o nouă clasă astronomică, populară sub numele de centauri, niște corpuri cerești cu trăsături de comete și asteroizi. De asemenea, a fost numită după ființa mitologică jumătate om, jumătate cal.

Se consideră că rana lui Chiron din astrograma natală reprezintă un aspect care ne influențează încă de la naștere și care poate avea rădăcini în primii ani de viață.

Georgiana Morelli, astrolog și coach în iubirea de sine, ne dezvăluie cum ne putem descoperi rănile:

„Adevărul este că multe dintre noi, femeile, purtăm o botniță. Atât de multe dintre noi avem acel ceva care ne face să jucăm timid, să ne ascundem și să rămânem invizibile. La tine ar putea fi frica de a fi judecată. Poate că este teama de a greși. Teama de a răni pe cineva, de a fi respinsă, de a fi bârfită. Poate este teama de eșec. Sau poate este teama de succes. Ar putea fi frica de a rămâne singură, de a descoperi că, de fapt, ești acea persoană rea, groaznică, lipsită de valoare, de care te-ai temut mereu că ești. Cu toții avem câteva dintre aceste răni adânci care ne fac să ne ascundem, care ne fac să simțim că purtăm o botniță și că nu avem o voce, că nu putem împărtăși cine suntem cu lumea.

Rănile pe care le aduce Chiron în fiecare semn astrologic. Ce lecții ne oferă?

Așadar, dacă unele dintre acestea te-au lovit profund și te gândești, sau poate nu ești sigură care dintre ele, atunci uită-te la Chiron în harta ta astrologică, pentru că îți va oferi o înțelegere clară a ceea ce te face să fii autocritică, o persoană care încearcă să mulțumească pe toată lumea sau să te îndoiești de tine, legându-te de mâini. Știi? Și odată ce ai această conștientizare, acesta este primul pas. Odată ce poți numi acea frică, nu mai este acel lucru înfricoșător, terifiant, copleșitor. Numirea fricii este primul pas pentru a lucra prin ea și pentru revendicarea puterii. Astfel poți trăi o viață în care să nu-ți fie teamă să fii tu însăți.”

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel