Astrolog Ioana Ispas: "Realizați tot ce se poate în 2024 și nu amânați nimic din ce poate fi finalizat!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Interviu
Sursa foto: captura ecran YouTube Astrosens
Sursa foto: captura ecran YouTube Astrosens

Continuăm seria invitaților care ne-au învățat lucruri de calitate în domeniul astrologiei cu Ioana Ispas, nimeni alta decât Vicepreședinte al Asociației Astrologilor.

Ioana Ispas, Vicepreședinte al Asociației Astrologilor din România, a oferit cititorilor Astrosens o descriere detaliată a anului 2024. La ce merită să mai fim atenți de acum înainte și cum ne pot influența astrele parcursul fiecăruia dintre noi?

Mai întâi de toate, dorim să îți reamintim puțin de portretul Ioanei Ispas. 

În 2003, Ioana Ispas a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția arabă. În 2005, a început studiul astrologiei și al tarotului, iar în 2013 a început să se specializeze în astrologia mundană. De atunci, a participat la numeroase congrese, unde a susținut conferințe despre atacurile teroriste și alte evenimente importante. În 2016, a devenit Vicepreședinte al Asociației Astrologilor din România. În ultimii ani, Ioana a fost implicată în organizarea Cercului de astrologie Phoenix, un eveniment lunar dedicat atât practicanților, cât și pasionaților de astrologie. Având un marcaj puternic de foc în astrograma sa natală, de Berbec și Leu, este evident că este o persoană curajoasă și dinamică în toate aspectele vieții sale.

Ioana Ispas vine la interviurile Astrosens

Ce părere are Ioana despre anul 2024? Ce trebuie să avem în vedere?

"Dacă la începutul tranzitului său prin Pești, Saturn s-a adaptat relativ bine la energia difuză a acestui semn zodiacal, în 2024 va căuta să se confrunte cu Jupiter, care este și dispozitorul său, printr-un careu provocator.

Astfel, Saturn se răzvrătește împotriva haosului și a lipsei de predictibilitate. Saturn în Pești nu are o poziție de forță, iar Jupiter în Gemeni se află în exil. Cu ambele planete sociale într-o poziție slabă, efortul de a aduce ordine pare să fie o bătălie imposibilă.

Anul 2024 aduce o administrație ineficientă și probleme sistemice nerezolvate la timp, iar persoanele care se fac auzite în viața publică, inclusiv în politică, tind să fie mai bune la a vorbi despre soluții decât la a le implementa efectiv.

Careul dintre Jupiter și Saturn poate genera efecte negative în domeniul economic, al investițiilor și al dezvoltării. Într-un climat instabil, vor fi preferate acțiunile rapide cu rezultate imediate, în locul răbdării necesare pentru construirea unor soluții pe termen lung.

La sfârșitul anului 2024, Marte va începe o retrogradare care va afecta două semne zodiacale, stăpânite de Luminători: Leu și Rac. Acest tranzit va fi destul de sensibil, iar fiecare acțiune riscă să fie afectată de schimbări neprevăzute și decizii controversate. Marte va fi în opoziție cu Pluto pe axele Rac-Capricorn și Leu-Vărsător, accentuând confruntarea dintre tradițional și modern. Este crucial să gestionăm cu înțelepciune emoțiile de mânie, supărare și frustrare pentru a evita conflictele.

Încheind anul 2024, ar putea începe situații care nu se vor desfășura prea lin în anul următor. Careurile Jupiter-Saturn vor muta tensiunea pe zodii cardinale, iar Venus va retrograda în Berbec în martie 2025, suprapunându-se cu Mercur retrograd în același semn. Aceasta va aduce o energie intensă ce trebuie direcționată cu grijă pentru a preveni problemele. Este esențial să finalizăm tot ce putem în 2024 și să nu lăsăm nimic pe mai târziu."

Daca ești curios să afli ce a avut de spus Ioana Ispas, te rugăm să dai click pe video-ul de mai jos! 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel