Astrolog internațional despre tranzitul lui Marte în Rac: "Este precum un soldat pe care îl pui în bucătărie!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Pe 4 septembrie, Marte va părăsi semnul Gemenilor și își va începe tranzitul în Rac.

În câteva zile, planeta Marte se va muta într-un semn cardinal, care este cunoscut pentru dorința sa de a construi și de a stabili temelii solide. Acest semn pune accent pe stabilitate și pe întemeierea unor baze durabile. Cu toate acestea, acțiunile vor fi mai degrabă discrete și orientate spre interior.

Deoarece Marte intră într-un semn de apă, Racul, care nu este tocmai favoritul său, această planetă ne va provoca un sentiment de agitație înainte să ne apucăm de treabă.

Odată ce Marte își începe tranzitul în Rac, vom simți o ușurare. Această planetă începe să traverseze un semn foarte important în astrologie. E bine să ne amintim că cele patru semne cardinale - Berbec, Rac, Balanță și Capricorn - sunt cunoscute pentru dinamismul lor, chiar dacă arhetipul Racului nu pare la prima vedere legat de acțiune.

Acest tranzit poate avea un impact pozitiv pentru mulți dintre noi. De exemplu, Daniela Simulescu afirmă că Marte în Rac poate avea chiar o influență mai puternică decât Marte în Berbec. Tranziția către semnul de apă și cardinal al Racului ne va aduce în fața unor situații variate.

Pe de altă parte, Marte în Rac poate genera și tensiuni în sfera familială. În special, cei cu semne cardinale în astrogramă – Berbec, Rac, Balanță și Capricorn – vor simți o presiune și o tensiune crescute. Acest tranzit poate, de asemenea, să încurajeze comportamente care, la început, par inofensive. În plus, din cauza stresului și frustrărilor acumulate, oamenii pot avea tendința de a consuma mai mult alcool.

De exemplu, persoanele cu Marte, Venus sau Luna în Rac, dacă se confruntă cu nefericire sau frustrări nerezolvate, pot dezvolta o tendință dificil de învins de a recurge la alcool. Mai mult, Marte în Rac ne va face să devenim foarte protectori față de familie și de strămoși.

Adam Elenbaas, astrolog internațional, despre nativul cu Luna în Rac: "E un om romantic, dar schimbător ca vremea!”

Iată ce ne spune Kapiel Raaj, un astrolog internațional cu reputație!

"Marte este precum un soldat! Este acel macho man care iese în lume cu scutul și cu armele pe care le are la dispoziție. Este un băiat rău al astrologiei! Imaginează-ți un tip plin de tatuaje, care vrea să iasă în evidență. Ei bine, acela este Marte. Iar Racul ce poate fi? Bucătăria armatei! Racul vorbește despre iubire, despre sentimentele materne, unde armele, pistoalele, cuțitele, nu au ce căuta. Așadar, să ne imaginăm că punem un soldat într-o bucătărie! Nici nu va ști ce să facă.

Din această metaforă putem înțelege multe. Marte nu prea se simte bine în semnul emotiv al Racului. Ajunge în "bucătărie" și urlă: "Ce vrei să fac eu aici și acum?” Marte se simte în Rac pur și simplu inconfortabil, nelalocul lui. Se simte foarte frustrat. Dacă Racul simbolizează emoțiile, fie ele bune sau rele, Marte nu prea are treabă cu ele, el doar execută niște comenzi. Nu vrea să aibă emoții.”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel