Astrolog internațional despre luna august: „Vorbim despre multe blocaje și momente de confuzie!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

În luna august, astrele nu sunt de partea noastră și ne pregătesc multe surprize neplăcute! Willow Grace, astrolog internațional, aduce previziunile pentru ultima lună a verii.

Temele principale ale lunii august vor include ajustare, adaptare și integrare. Energia va fi în continuă schimbare zilnic, iar aceste aspecte vor evolua rapid, astfel încât vei putea reveni la tine însuți. Ne vom concentra asupra a două semne zodiacale principale: Leu și Fecioară. Sezonul Leului durează până pe 23 august. Aduce o energie vibrantă de auto-exprimare, distracție și creativitate. Accentul va pica pe ceea ce te face fericit, pe bucurie și pe plăcerea vieții de zi cu zi.

După aceea, vom trece în sezonul Fecioarei, care oferă oportunități de a reveni la fundația ta, de a reveni pe drumul cel bun, de a reintra în rutinele zilnice, de a te organiza și de a face lucrurile cu eficiență. Accentul se va pune pe disciplină și pe atenția acordată sănătății și nevoilor tale zilnice. Deoarece Mercur își va începe retrogradarea la începutul acestui sezon al Fecioarei, unele lucruri pot întârzia, deci concentrează-te pe sănătatea ta.

Marte va fi în Gemeni pe tot parcursul lunii. Este vorba despre menținerea ritmului în viața socială agitate. Așteaptă-te la multe revederi cu oameni din trecut și la călătorii în locuri familiare. Este ca și cum ai reveni în locuri vechi, dar le vezi dintr-o perspectivă nouă, datorită energiilor puternice ale retrogradării. Noul poate fi redescoperit din trecutul tău.

De asemenea, intrăm din nou în umbra sezonului de Eclipse, care începe în august și aduce energii intense ce vor atinge apogeul în septembrie și octombrie.

 Horoscop AUGUST 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Mercur retrograd va începe pe 5 august, aceasta fiind o perioadă de confuzie sau intensitate în care va trebui să refaci, să revizuiești și să reprogramezi schimbările direcționale din viața ta. În același timp, Venus va intra în semnul Fecioarei, ceea ce va însemna să fii mai atent, mai practic în dragoste și în relațiile tale, și, potențial, să devii mai rezervat și mai timid.

Pe 19 august, Super-Luna Plină Albastră va aduce provocări majore în dorința de a explora noi idei și locuri care te entuziasmează, în timp ce te confrunți cu necesitatea de prudență sau cu blocaje externe care te încetinesc. Saturn, planeta limitărilor, vrea să încetinească sau să oprească creșterea a ceva, astfel încât să fie posibil să întâmpini probleme cu rezervările sau itinerariile dacă vrei să călătorești, sau să fii împiedicat în a publica ceva sau a urma un curs sau un atelier. Aceasta ar putea fi din cauza unor probleme financiare sau de accesibilitate.

Pe 20 august, Jupiter în Gemeni va face un careu cu Saturn în Pești. Careurile sunt puncte de tensiune care ne provoacă să integrăm sau să învățăm ceva din ele. Acest tranzit va vorbi despre echilibrarea evoluției cu prudență, adesea ducând la întârzieri sau frustrări.

Cu toate acestea, aceste tranzite promovează dezvoltarea durabilă, deoarece Saturn ne arată limitele și ne întreabă ce suntem dispuși să facem pentru a depăși aceste obstacole. Este vorba despre a fi disciplinat în ceea ce dorești să realizezi și despre a persevera în fața provocărilor vieții.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel