Astrolog internațional despre horoscopul verii 2024: Vom avea cea mai frustrantă lună a anului!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Luna iulie ne va aduce niște zile marcante și haotice, în timp ce luna august va defini cum va arăta restul anului. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

„Cum poți gestiona astrologia verii 2024? Iulie este destul de liniștit în cea mai mare parte, cu excepția zilelor de 14 și 15 iulie. Zilele de 14 și 15 iulie par să aducă o mare perturbare și o frustrare uriașă. Vreau să te gândești la 1 august 2022. Deci, acum doi ani și la ceea ce se întâmpla în viața ta în acea perioadă. Era mai frustrant? Ai avut o mare problemă de înfruntat? Zilele de 14 și 15 iulie vor fi foarte, foarte asemănătoare.

Ele par să fie zile frustrante, dar restul lunii iulie arată foarte bine. Dar apoi ajungem la august, și august este ceea ce aș numi cea mai frustrantă lună a anului.

Avem o retrogradare a lui Mercur în Fecioară. Mercur va face și un careu cu Uranus. Avem o conjuncție Marte-Jupiter și un careu Marte-Saturn. Așadar, sfatul meu pentru tine este să te bucuri de următoarea lună. Multe dintre acestea vor fi despre relaxare, petrecerea timpului liber și finalizarea treburilor.

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Și dacă ai planuri pentru august, trebuie să înțelegi că ar putea fi puțin mai agitate, ar putea fi întârzieri și te vei simți frustrat. Nu vreau să te gândești la august ca la o lună rea. Gândește-te la ea doar ca la o lună frustrantă prin care trebuie să treci.

Dar partea importantă a lunii august este că ne va oferi o perspectivă asupra a ceea ce va urma în restul anului 2024.”, a transmis Cam White, astrolog internațional.

Ce se întâmplă în zilele de 14 și 15 iulie? Vom avea o conjuncție între Marte și Uranus în Taur. Care este legătura cu 1 august 2022? Atunci, am avut o conjuncție istorică între Marte, Uranus și Nodul Nord în Taur. Ce s-a întâmplat? Ni s-a schimbat felul în care ne raportăm la noi înșine, la capitalism, la sustenabilitate, la relația cu mâncarea și cea cu propriul buzunar. Astrologul Daniela Simulescu spunea că a fost nevoie să ne vindecăm Nodul Sud, adică să vedem ce putem face cu crizele din perioada respectivă. Componenta financiară a avut o importanță foarte mare. A fost un moment în care ne-am căutat echilibrul.

Uranus va mai sta în semnul Taurului până în 2026. Prin urmare, nimic nu este sigur. În orice clipă ne-am putea confrunta cu scenarii care nu ne-ar fi trecut niciodată prin cap. Avem nevoie mereu de un fond de rezervă.

Horoscopul verii pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel