Ascendentul în Balanță: corect, echilibrat, estetic. Ce alte secrete mai ai?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
freepik.com

Iată ce ascunde ascendentul în acest semn de aer!

Ascendentul reprezintă un element esențial în harta noastră, împreună cu pozițiile Soarelui și Lunii.

De asemenea, ascendentul este reprezentat de zodia care se afla la orizontul estic în momentul nașterii noastre și arată modul în care ne prezentăm în fața celorlalți, ceea ce văd ceilalți atunci când ne întâlnesc pentru prima dată. Este ca un fel de mască pe care o afișăm în societate. 

Pentru a determina Ascendentul în astrogramă, este important să avem data exactă, ora precisă și locul nașterii. În lipsa orei exacte, este util să cunoaștem măcar un interval de timp aproximativ.

Trebuie să subliniem că Ascendentul nu începe să influențeze doar după vârsta de 30 de ani; el este relevant încă de la nașterea noastră.

Ești curios să afli ce te definește dacă ai ascendentul în Balanță?

Cei care au Ascendentul în Balanță se bucură de un simț estetic deosebit! Motivul pentru care arată și se îmbracă atât de bine este că știu cum să se prezinte pentru a-i impresiona pe ceilalți. În plus, un alt avantaj important al lor este abilitatea de a fi diplomați; înțeleg că pot obține mai mult având o atitudine calmă și blândă.

De exemplu, un Berbec cu Ascendent în Balanță va evita să-și manifeste agresivitatea și impulsivitatea. De-a lungul vieții, a reușit să-și dezvolte o latură echilibrată și să o folosească în mod avantajos.

Dacă ai Ascendentul în Balanță, ești definit de câteva trăsături esențiale care îți conturează personalitatea și modul în care te raportezi la lume.

Ai un simț estetic rafinat și o apreciere profundă pentru frumusețe și armonie. Este posibil să ai un gust excelent în modă, artă și design și să te simți atras de tot ce este elegant și bine structurat.

Ai o abilitate naturală de a negocia și de a media conflicte. Îți dorești armonie și echilibru în relațiile tale și ești văzut ca o persoană echilibrată și rezonabilă.

Ești preocupat de cum te percep cei din jur și îți place să faci o impresie pozitivă. Ai un talent pentru a te adapta și a interacționa cu ușurință cu diferite tipuri de oameni.

Îți place să lucrezi în echipă și să formezi parteneriate. Relațiile interumane sunt importante pentru tine și te străduiești să construiești conexiuni armonioase și echitabile.

Abordarea ta este tactică și măsurată, iar evitarea conflictelor directe este o caracteristică cheie. Îți folosești abilitățile de comunicare pentru a rezolva situații dificile într-un mod blând și eficient.

In final, ai un simț pronunțat pentru dreptate și echitate, fiind adesea preocupat de corectitudine și de a face ceea ce este corect în situații sociale și personale.

Ascendent în Fecioară: analitic, exigent, calculat. Pe ce te mai bazezi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel