Arma secretă a zodiei Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Te-a rănit un Scorpion și ai rămas cu multe întrebări? Iată ce ar trebui să știi despre această zodie enigmatică!

Aura este un astrolog internațional și, în plus, se ocupă de reprogramarea subconștientului. Pe canalul său de TikTok, unde are 497k urmăritori, ne-a dezvăluit arma secretă a Scorpionului. Iată ce ne spune!

Arma secretă a Scorpionului este să se prefacă ignorant. Acest lucru poate părea că nu știe ceva sau că pare inconștient atunci când o înșelăciune evidentă se petrece chiar în fața lui. Acești nativi fac asta pentru a câștiga timp, până când au cercetat suficient pentru a descoperi adevărul. Unii oameni ar putea percepe acest comportament drept toxic, dar, din perspectiva lor, joacă rolul neștiutorului într-o lumină pozitivă.

Pentru a înțelege de ce un Scorpion se preface ignorant, trebuie să înțelegi care este motivația lui principală, și aceasta este să dezvăluie ceea ce este ascuns și să găsească adevărul esențial al oricărei situații.

Scorpionii au fost adesea puși în situații în care adevărul a fost manipulat, distorsionat sau ascuns. Au experimentat părțile cele mai întunecate ale umanității: au fost mințiți, înșelați, și li s-a furat. Astfel, ei înțeleg natura umană. Din acest motiv, realitatea este percepută de ei prin șapte straturi de distorsiuni.

Ești copilul Lunii Pline sau al Lunii Noi? Ce spune momentul nașterii despre personalitatea ta

Pentru Scorpioni, adevărul este echivalent cu lumina și transparența. Este adânc înrădăcinat în realitate și, cel mai important, reprezintă o integrare a întunericului. Un Scorpion nu va aprecia pe cineva care se ascunde sub o lumină falsă sau care își exagerează adevărul.

Scorpionul este asemănător cu Fecioara, în sensul că amândoi au același scop: să curețe imperfecțiunile și distorsiunile umanității pentru a dezvălui întunericul și a aduce mai multă lumină pe Pământ. Se prefac naivi pentru a avea mai multă libertate, spațiu și timp să observe ce se întâmplă fără a fi descoperiți. Pentru că, dacă cineva își dă seama că analizează și cercetează, masca lor este dată jos și nu mai pot investiga corect.

Dacă un Scorpion nu este pregătit să fie transparent, înseamnă că, în primul rând, nu se simte în siguranță și, în al doilea rând, nu a adunat suficiente date pentru a vorbi cu deplină încredere. Știe că nu a ajuns încă la esența adevărului. De aceea rămâne tăcut și continuă să cerceteze, până când într-o zi își va formula întreaga „teorie”. A conectat suficiente puncte încât să fie sigur că a descoperit un adevăr.

Scorpionul va descoperi întotdeauna adevărul, chiar dacă trebuie să se prefacă ignorant pe parcurs. Dacă crezi că un Scorpion nu știe ceva sau că a trecut cu vederea, te înșeli amarnic și ai căzut direct în capcana lui, exact unde vrea să fii.

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?