Anul viitor aduce schimbări uluitoare pentru o zodie! Dacă nu se maturizează, o să aibă mult de pierdut

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce previziuni există pentru următorul semn din zodiac?

Avem noi previziuni pentru primii nativi ai zodiacului! Cum va fi 2025 pentru nativii Berbec și cei cu ascendentul în Berbec?

Ei bine, aceștia pot avea un an pe care îl pot ține minte toată viața. Încă de la început, trebuie să știi că viața personală o să fie pusă pe un piedestal. Așa că, încă de pe-acum, ai face bine să pui totul în ordine la locul de muncă, fiindcă anul ce vine nu o să îți mai stea mintea pe plan profesional.

Ce tranzite te vor scoate din mediul tău de confort și care îți vor aduce bucurie?

Până pe 6 ianuarie, guvernatorul tău, Marte o să fie retrograd. Iar efectele sale se vor întinde până în martie. Își va începe retrogradarea în Casa a patra, apoi din nou în Casa a cincea. Pe scurt, zona de familie și zona amoroasă vor fi cele care sunt supuse unei schimbări continue. Pentru mulți nativi Berbec, 2025 poate începe cu revelații în legătură cu mutatul, să zicem. Sau își vor da seama mai clar dacă vor o familie, un copil, încă un copil. Oricât de mult te-ai ambiționa pe plan profesional, cel personal va fi cel care vă da tonul. Și nu poți scăpa de provocări.

Anul următor o să fii amplu vizat de astre, pentru că mai multe planete îți tranzitează semnul. Pe 25 martie, Saturn iese din Pești și intră în Berbec, unde rămâne până la 1 septembrie. Ai suficient timp pentru maturizare, chiar dacă acest tranzit te va irita. Pot apărea schimbări uluitoare și vei fi forțat să iei decizii pe plan personal. Pot apărea și probleme de sănătate, așa că axează-te mai mult pe prevenție, încă de pe acum.

Și Neptun îți vă tranzita semnul din 30 martie până pe 22 octombrie. Pentru că atât Saturn, cât și Neptun, îți tranzitează casa I, iar unul aduce reziliență și altul confuzie, pur și simplu nu vei mai ști ce vrei, ai o dilemă permanentă.

Și Venus va fi retrograda în semnul tău, de pe 2 martie până la 12 martie. Sunt vizate, bineînțeles, relațiile amoroase. Știi deja că în timpul lui Venus retrograd, apar foști parteneri în viața ta. Și îți pot da lumea peste cap, ți se pare că merită iar o șansă. Dar nu este deloc cazul. Cei singuri pot cunoaște o persoană care simt că este cea menită pentru ei, însă când se termină acest tranzit, își dau seama că au greșit colosal. Cele mai afectate vor fi, de fapt, relațiile în care stai doar ca să treacă timpul.

Pe 10 iunie, Jupiter intră în tranzit în Casa a patra. Mulți se vor gândi să se mute, să își ia o casă, să plece din țară ori să se întoarcă în țară. Familia poate să treacă și ea prin destule evenimente. Așteaptă-te și la anumite probleme de sănătate prin care trec oamenii dragi.

Vei avea un an foarte intens!

Îți recomandăm să citești și: 6 septembrie: Ziua internațională a citirii cărților. Cum s-ar numi cărțile perfecte pentru fiecare zodie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel