Amos: De la criza existențială la Muntele Athos – O poveste de viață captivantă!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Sursa foto: captura ecran YouTube Astrosens
Sursa foto: captura ecran YouTube Astrosens

Paul Ionuț Simbotin, cunoscut drept Amos, a fost unul dintre invitații noștri speciali, la Astrosens. Iată ce poveste impresionantă de viață are!

Trebuie să recunoaștem că tarotul are o reputație negativă în România, iar mulți dintre voi pot avea prejudecăți legate de acest subiect. Cu ajutorul lui Amos, am încercat și spunem noi, am și reușit, să oferim o nouă perspectivă acestui domeniu.

De ce? Pentru ca abordarea sa inovatoare aduce o notă de prospețime în lumea ezoterică.

Totodată, omul Amos are o poveste de viață demnă de un film. Nu te-ai gândi că un om care a ales să se retragă la un moment dat în Muntele Athos și să aleagă mediul monahal s-ar ocupa cu domenii ezoterice, nu-i așa?

Ei bine, Amos, pe numele său adevărat Paul Ionuț Simbotin, este unul dintre cei mai tineri și exuberanți tarotologi din România.

Practica tarotului presupune studiu intens, practică serioasă, cunoașterea domeniilor conexe, o intuiție puternică și fler la oameni. Iar Amos le are pe toate.

La un moment dat, acesta a decis să plece în Muntele Athos, vorbind despre experiența sa într-un interviu difuzat pe Astrosens. Îl poți găsi la finalul acestui articol, dacă ești curios să îi afli parcursul.

Iată câteva fragmente care te vor face să îi înțelegi mai bine viața.

„În 2016, a început toată călătoria mea. Am amintiri foarte plăcute, am trăit momente cu adevărat extraordinare. Nu toată lumea ajunge acolo. Am plecat dintr-un confort din București. Am lăsat familie, prieteni, tot ce aveam și am plecat în Athos, fără să știu ce mă așteaptă. Știam doar că vreau să fac acest lucru”, a povestit Amos.

„În acel an, viața mea mergea pur și simplu în jos, din toate punctele de vedere. Nu mai găseam împlinire. Am trecut printr-o criză existențială, care mi-a deschis ochii. M-am rugat atunci pentru prima dată la Dumnezeu cu lacrimi în ochi și am spus: dacă nu mă scoți din chestia asta... După această rugăciune, la o săptămână, m-am îmbolnăvit și niciun doctor nu reușea să-mi spună ce se întâmplă cu mine. Mă gândeam la orice boală! A fost un debut foarte puternic. Am stat internat. La un moment dat, au găsit ce am avut.

Mi-am dat seama atunci cât de scurtă poate fi viața, m-am speriat. Credeam că mult nu mai am. Și mă gândeam la ce am făcut până în acel moment în viața mea. Am realizat că Dumnezeu mi-a vorbit cumva atunci. După experiența respectivă, în sufletul și mintea mea auzeam constant că trebuie să mă călugăresc. Nu am făcut nimic în prima instanță. Eu? Călugăr? (...) Într-o zi, am intrat într-o biserică din București, încercând să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut de situația respectivă. Țin minte că era o icoană foarte mare cu Maica Domnului, am simțit o emoție profundă. Am întrebat: ce fac mai departe? Eram la o intersecție și nu mai știam drumul corect. Atunci, am auzit foarte clar în mintea mea: în luna august, mergi în Athos. Am ajuns acasă, m-am gândit foarte bine și mi-am dat seama că, de fapt, asta este calea. Drept dovadă, după o perioadă de timp, am lăsat tot și am plecat acolo”, a spus acesta în cadrul interviului.

„Am trecut prin foarte multe situații care mi-au deschis ochii. Însă după mi-am dat seama: care e folosul să te ascunzi într-un munte dacă nu-i ajuți pe cei de lângă tine? Pentru mine a fost o experiență extraordinară pe care o recomand”, a spus Amos. 

„Am încercat să integrez ezoterismul în credința mea ortodoxă. Am înțeles tot ce se întâmplă și de ce”, a mai spus tarotologul. 

Amos, tarotolog, despre vindecare: „Nu cred că viața noastră pământească ar trebui să fie un tratament continuu”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel