Am intrat în sezonul Eclipselor. Pregătește-te pentru tranziții și sacrificii!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Eclipsele sunt importante, iar acum ne pregătim să avem trei. Deja începem să le simțim energia și putem profita de ea. Dar atenție, vorbim despre o perioadă care implică multe sacrificii!

Vom avea două Eclipse de Lună și una de Soare. Prima va fi pe 18 septembrie, în semnul Peștilor, iar aceasta poate fi destul de încărcată emoțional. Mai ales că ne vom confrunta cu emoții contradictorii. Eclipsa de Soare din octombrie, se va afla în apropierea lui Lilith, ceea ce va aduce un soi de distracție  pe cinste. Vom fi surprinși de momente remarcante. 

În plus, capitolele neîncheiate din octombrie 2023 vor fi reluate. Putem duce la bun sfârșit ceea ce nu am terminat de atunci!

Valkyrja Vörðr, astrolog și autor, ne oferă o previzualizare a momentelor care ne așteaptă!

Ai simțit schimbarea? Suntem oficial în energia Eclipsei, deși cea propriu-zisă nu a început încă. Prima va avea loc pe 18 septembrie, dar deja suntem în ciclul lunar al Lunii Noi în Fecioară, pregătindu-ne pentru sezonul Eclipselor.

Se simte ciudat. Tot ce ai lucrat în ultimul an, și în mare parte în ultimii doi ani, având în vedere că Saturn a intrat în Pești în martie 2023, influențează această perioadă. Se pot observa influențe și din anii anteriori, dar cert este că am intrat în portalul sezonului de Eclipse.

Personal, am resimțit începutul schimbării. În timpul Lunii Noi(3 septembrie), a trebuit să mă opresc și să înțeleg de ce am vrut să renunț. Am identificat motivele și am avut o conversație profundă cu mine însămi, pentru a clarifica direcția pe care vreau să o urmez. Am abordat toate nesiguranțele care au apărut pentru a le rezolva acum, înainte să devină probleme mai mari.

PATRU zodii care vor fi norocoase în luna septembrie. Sezonul Eclipselor vă priește!

Suntem aici, și suntem pregătiți să continuăm. M-am simțit bine, de fapt, deoarece am avut timp să mă pregătesc în ultimele luni pentru acest moment, de la sezonul anterior de Eclipse. Aceasta pregătire a avut sens, deoarece am trecut printr-o mulțime de tranziții și sacrificii. Marte și Venus au vizitat semnul Peștilor în sezonul trecut al Eclipselor, ceea ce are legătură cu tranziția și sacrificiul.

Sunt recunoscătoare că mergem înainte, explorând noi direcții. Ne oferim mai mult nouă înșine și aducem visurile pe care le-am dorit de ani de zile. Bucură-te de acest sezon și de călătorie. Am ajuns. Și va mai fi o altă sosire spre sfârșitul sezonului, așa că tu continuă să faci ceea ce trebuie.

Gratitudine, respect și dragoste pentru tine.  Mult noroc cu tot ce faci. Eclipse fericite! E atât de palpitant.”

Vezi aici previziunile complete ale astrologului.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-05-at-03-50-00_30367500.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel