Am început toamna transformărilor radicale! Cele TREI zodii care își vor schimba drastic viața

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Toamna aceasta este plină de surprize și evenimente. Iată cele trei zodii cărora le va schimba viața tot ceea ce se întâmplă!

Încă de la începutul toamnei, am avut câteva momente importante:

Pluto retrograd s-a întors pentru ultima oară în Capricorn. Pluto este planeta transformărilor radicale, iar Capricornul este asociat cu perseverența, organizarea și răbdarea.

Am avut și o Lună Nouă în Fecioară, care ne-a invitat să facem curățenie, la propriu și la figurat, și să ne numărăm bobocii.

Marte a pășit în semnul Racului, unde nu se simte foarte bine, dar este un tranzit care ne va învăța să ne punem bazele.

Să vedem câteva dintre evenimentele care ne mai așteaptă luna aceasta!

Pe 9 septembrie, Mercur revine în semnul Fecioarei, unde a fost și retrograd. Chiar dacă vom fi dornici să ne simplificăm viața, vom exagera cu detaliile. Până pe 27 septembrie, avem ocazia să rezolvăm problemele apărute în timpul retrogradării.

Pe 18 septembrie, avem prima Eclipsă din această toamnă, anume cea de Lună în semnul Peștilor. Aceasta poate aduce haos și momente în care nu vom avea control. Este posibil să scoată la suprafață fricile noastre.

Pe 23 septembrie, avem echinocțiul de toamnă și intrarea Soarelui în Balanță. Din punct de vedere astronomic, începe oficial toamna. Iar cu Soarele intrând în semnul frumosului, vom fi mai deschiși către ceilalți.

Evenimente fatidice pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vă așteaptă o perioadă plină de calamități!

Trei zodii vor resimți din plin toate aceste evenimente. Iată ce ne spune un astrolog internațional:

„Aceste semne zodiacale sunt cele care vor experimenta evenimente care le vor schimba viața în luna septembrie. Energiile din pozițiile planetelor de acum le vor afecta în moduri foarte diferite, dar toate cele trei zodii vor avea parte de momente cu adevărat interesante.

Balanță, văd pentru tine o nouă iubire, schimbări estetice și redefinirea limitelor tale. O nouă relație ar putea începe acum, cea în care te afli ar putea să se aprofundeze sau, dimpotrivă, să se încheie. Dacă ești într-o relație care nu te mai împlinește, în septembrie vei hotărî să te desparți.

Pești, vei avea claritate în relații. Simt că vei fi atras către o cu totul nouă carieră, iar atenția ta va fi concentrată pe această direcție, implicând domenii legate de artă și frumusețe. Acest lucru te-ar putea chiar conduce la o trezire spirituală printr-o schimbare a credințelor tale spirituale.

În cele din urmă, Fecioară, văd un avans semnificativ în carieră și o revizuire completă a sănătății în luna septembrie. Văd că vei primi o ofertă nouă de muncă. Aceasta ar putea fi chiar în cadrul organizației în care lucrezi acum.”

Vezi aici previziunile complete.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-05-at-04-16-58_26912000.jpg)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel