Gătește o supă delicioasă și reconfortantă, la care să adaugi doar un ingredient simplu care face diferența. De ce să nu experimentezi gusturi noi?
Te-ai gândit vreodată la gustul pe care îl poate aduce busuiocul mâncării tale? Încearcă această rețetă de supă și vei obține cu adevărat ceva delicios. Toate ingredientele sunt accesibile și totuși, nici la restaurant nu vei mânca atât de bine. Iată rețeta!
Supă de roșii cu busuioc
Ingrediente
Rețete monahale. Ce poți să pregătești și tu, rapid și ușor?
Mod de preparare
Încălzește uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Adaugă ceapa și călește-o până devine moale și translucidă, timp de aproximativ 5 minute. Adaugă usturoiul și călește împreună cu ceapa timp de încă 1-2 minute, până când eliberează aroma. Adaugă cuburile de roșii și cartoful în oală. Amestecă bine și lasă-le să fiarbă timp de aproximativ 5 minute, amestecând din când în când. Toarnă supa de legume sau apa în oală. Fierbe amestecul și apoi redu focul la minim. Lasă supa să fiarbă înăbușit timp de aproximativ 20-25 de minute, până când roșiile și cartofii sunt moi. Îndepărtează oala de pe foc și folosește un blender pentru a mixa supa până când devine fină și cremoasă. Toarnă supa înapoi în oală. Adaugă busuiocul tocat. Condimentează cu sare și piper negru după gust. Încălzește supa la foc mic timp de încă 5 minute, apoi servește-o caldă. Poți adăuga o lingură de smântână în fiecare porție dacă dorești.
Prin adăugarea busuiocului, vei obține un gust proaspăt și aromat!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News