Adam Elenbaas, astrolog internațional: "În septembrie, avem o zodie care va fi asemenea șarpelui ce își înnoiește pielea!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce previziuni avem pentru următoarea zodie?

Indiferent de semnul tău solar, luna septembrie aduce o serie de evenimente care îți influențează traiectoria vieții. Adam Elenbass, astrolog internațional, discută despre cele mai importante: Eclipsa de Lună din semnul Peștilor, care va avea loc pe 18 septembrie, plus intrarea lui Marte în semnul Racului, care se va petrece începând de azi.

Care sunt previziunile lui Adam Elenbaas pentru nativii Pești și cei cu ascendent în Pești în luna septembrie 2024?

Avem Eclipsa de Lună în Pești, deci în semnul tău și Marte în Rac în a cincea. Eclipsa poate fi un eveniment foarte personal pentru acești nativi, deoarece se petrece în semnul lor. Vei fi gata să renunți la vechiul tu și să lucrezi la o versiune a ta, dar mai îmbunătățită. 

Acest eveniment, în primul rând, va conta foarte mult pentru tine. O să te simți precum un șarpe care renunță la pielea veche și primește o alta nouă și mai frumoasă. Poți să renaști! Să nu uităm nici că Saturn este în Casa întâi la tine, retrograd și apoi direct. Pe scurt, nu o să scapi prea curând de el. Și ce face Saturn? Te face să zici gata! Nu îmi mai place de mine, nu îmi place cum mă simt. O să mă iubesc mai mult, o să am mai multă grijă de mine, o să mă îndrept către lucrurile pe care mi le doresc și nu o să dau înapoi. Nu o să îmi mai fie frică.

De asemenea, eclipsele de Lună care se petrec în prima casă a horoscopului sunt foarte puternice și cu însemnătate. Vei începe o nouă etapă, chiar dacă aceasta vine la început și cu senzația de copleșire. Este începutul unui proces de schimbare destul de puternic. O să te simți foarte bine dacă te lași purtat de val și dacă accepți schimbarea ca pe o parte firească a procesului vieții. Saturn în semnul tău te supără, dar te și ajută enorm. 

Luna septembrie poate fi cu adevărat interesantă pentru tine, fiindcă te vei îndrepta mai mult către ceea ce îți face placere. Pe lângă eclipsa din semnul tău, să nu uitam de Marte din Rac. La tine acest tranzit este în Casa a cincea, deci plăcerea trebuie să vină pe primul loc. Deși o să te afli față în față cu tot felul de emoții dificil de gestionat, trebuie să cauți și să găsești plăcerea.

Dacă ești stresat, de pildă, căutarea plăcerii în viața ta va fi un lucru minunat! Dacă ești supărat, mergi și distrează-te, nu sta să plângi. Dar asigură-te că această distracție nu o să te epuizeze și mai tare, pentru că și odihna este importantă.

Cu alte cuvinte, deși nativii Pești nu vor avea o lună septembrie foarte ușoară, trebuie să acorde mai multa atenție propriei persoane. Marte în Casa a cincea îți spune să te mai gândești și la tine. Să te bucuri de viață. Să stai mai mult cu copiii, să te gândești care sunt adevăratele tale pasiuni și să faci ceva cu ele. Viața este mai mult decât rutină.

Vezi și: Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel