A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Aduce un ultim test plin de provocări!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 21 iulie, urmează să avem cea de-a doua Lună Plină în Capricorn. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile acestui eveniment!

Youtube video image

Avem o singură Lună Plină în Capricorn pe an, iar acum astrele s-au gândit să ne surprindă, însă nu întâmplător. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, această Lună Plină va aduce o încheiere a tranzitului lui Pluto în Capricorn, care s-a petrecut din 2008 până în prezent.

Ce înseamnă o Lună Plină? Este momentul în care avem o opoziție între Soare și Lună. Acum avem Soarele în Rac și Luna în Capricorn, la ultimul grad. În astrologie, ultimul grad se numește anaretic. Prin urmare, nu doar că este cea de-a doua Lună Plină în Capricorn, dar este specială și pentru că are această componentă de grad anaretic.

Chiar dacă Luna este la gradul 29 în Capricorn, este foarte aproape de Pluto, care se află la începutul semnului Vărsător. Pluto a intrat în Vărsător, și-a început retrogradarea în mai, iar în septembrie se va întoarce din nou în Capricorn, tot retrograd. Vom scăpa de Pluto din Capricorn pe 20 noiembrie. Atunci Pluto se întoarce în Vărsător și rămâne acolo până în 2044. Conform astrologului, această Lună Plină este precum un ultim test, o ultimă lecție.

Ce aduce cea de-a doua Lună Plină în Capricorn pentru fiecare zodie și ascendent

Dacă ai Soarele, Luna, Mercur, Venus, Ascendentul, nodurile sau unghiurile în Capricorn, poți lua acest eveniment de pe 21 iulie ca pe o probă de bacalaureat, zice Daniela Simulescu. Gândește-te ce s-a întâmplat în viața ta din 2008 încoace, iar acum astrele îți mai pregătesc încă o provocare. Testul suprem se va da în toamnă.

Din punctul de vedere al teoriei astrologice, o Lună Plină aduce o finalizare, un apogeu. Adică ți se mai dă încă o dată șansa să termini ceva ce nu funcționează, să iei decizii. Dar Soarele în Rac nu ar vrea decizii, ci să se conecteze cu trecutul. Luna în Capricorn, care se uită și la Pluto, zice „Mai dezrădăcinează-te, mai maturizează-te!”

Așadar, dacă ai marcaj de Capricorn la ultimele grade, ține-te bine, deoarece în următoarele luni te vei maturiza brusc și te vei căli emoțional. Vei dori să iei decizii serioase pe care le-ai amânat.

În afară de cei cu Capricorn în astrogramă, cei cu marcaj de Berbec, Rac și Balanță vor resimți și ei efectele, mai ales dacă sunt în ultimele grade ale acestor semne. Când Pluto va reveni în Capricorn și va face careu sau opoziție cu aspectele din hărțile voastre natale, s-ar putea să apară un moment în care să luptați pentru propria putere, pentru autoritatea voastră.

Luna Plină aduce evenimente care sunt urmate de provocări. Dacă stai să analizezi ce s-a întâmplat din 2008 încoace și să pui pe hârtie, acum vei ști ce ai de făcut.

În jurul datei de 21 iulie, poți avea tot felul de revelații.

Semnificația Lunii Cerbului de pe 21 iulie. Ce este atât de special la această Lună Plină?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel