30 iulie: Ziua Internațională a Prieteniei. Care sunt cele mai prietenoase zodii?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Freepik.com
Freepik.com

Planifică o zi distractivă cu prietenii sau reia legătura cu prieteni mai vechi printr-un apel telefonic, mesaj, videoconferință sau chiar o scrisoare scrisă de mână, pentru a le arăta că încă îți pasă de ei.

Prietenia transcende toate culturile. Pentru a marca această zi specială, Națiunile Unite încurajează grupurile comunitare, organizațiile și guvernele să organizeze evenimente care promovează reconcilierea, înțelegerea reciprocă și solidaritatea.

Istoria Zilei Internaționale a Prieteniei

Lumea de astăzi este un loc complicat. Din acest motiv, Națiunile Unite au dorit să ne reamintească de toate lucrurile bune și frumoase din lume. Așadar, au adoptat Ziua Internațională a Prieteniei în 2011!

Ziua Internațională a Prieteniei a avut însă un început cu aproape o sută de ani mai devreme. Fondată inițial de Hallmark în 1919, aceasta era menită să fie o zi în care oamenii să își celebreze prietenia trimițându-și cărți poștale. Totuși, până în 1940, această piață s-a prăbușit și în cele din urmă a dispărut complet. Cu toate acestea, în 1998, Winnie the Pooh a fost numit Ambasadorul Prieteniei la nivel mondial de către Națiunile Unite, iar în aprilie 2011, Națiunile Unite au recunoscut oficial ziua de 30 iulie ca Ziua Internațională a Prieteniei, deși multe țări o sărbătoresc în prima duminică din august.

Puterea prieteniei este una internațională, care se extinde în toate colțurile și culturile globului. Ziua Internațională a Prieteniei este despre promovarea unității și amabilității, aducând oamenii împreună.

Prietenia aduce numeroase beneficii în viața oamenilor. Iată câteva motive pentru care este importantă!

  1. Prietenia îmbunătățește reziliența emoțională.
  2. Prietenia stimulează inteligența.
  3. Prietenia poate îmbunătăți somnul.
  4. Prietenia face oamenii mai sănătoși.
  5. Citate celebre despre prietenie

Iată câteva dintre lucrurile pe care aceste persoane celebre le-au spus despre prietenie!

  • „Un prieten este cineva care îți oferă libertatea totală de a fi tu însuți. În special, de a simți sau de a nu simți. Orice ai simți în orice moment este în regulă pentru ei. Asta înseamnă dragoste adevărată – să lași o persoană să fie ceea ce este cu adevărat.” - Jim Morrison
  • „Cred că, dacă am învățat ceva despre prietenie, este să rămân, să mențin legătura, să lupt pentru prieteni și să îi las să lupte pentru tine. Nu pleca, nu fi distras, nu fi prea ocupat sau obosit, nu-i lua de-a gata. Prietenii sunt o parte din lipiciul care ține viața și credința împreună. Lucruri puternice.” - John Katz
  • „Un prieten este cineva care te cunoaște așa cum ești, înțelege unde ai fost, acceptă ceea ce ai devenit și totuși, te lasă să crești.” - William Shakespeare
  • „Prietenia este cel mai greu lucru de explicat din lume. Nu este ceva ce înveți la școală. Dar dacă nu ai învățat sensul prieteniei, nu ai învățat nimic cu adevărat.” - Muhammad Ali

Iată care sunt cele mai prietenoase zodii!

Leii, guvernați de Soare, au o dispoziție foarte veselă și prietenoasă. Acești nativi sunt naturali, încrezători și amabili. În ciuda iubirii lor de a fi în centrul atenției, sunt foarte loiali și generoși cu prietenii și cei dragi. În astrologie, Leul guvernează a cincea casă a plăcerii și creativității, așa că sunt axați pe distracție și își doresc ca și ceilalți să se simtă la fel, fie că sunt prieteni apropiați sau necunoscuți. Chiar și Ziua Internațională a Prieteniei este un nativ Leu!

Oricine are Soarele în Balanță tinde să fie prietenos. Balanțele au abilități sociale excelente și se înțeleg foarte bine cu ceilalți. Sunt cunoscuți ca fiind unul dintre cele mai fermecătoare și cochete semne ale zodiacului. Sunt preocupate de menținerea păcii și armoniei. De asemenea, ele guvernează a șaptea casă a parteneriatelor, astfel că legătura cu ceilalți vine natural.

Săgetătorii nu iau lucrurile prea în serios și, în general, le place să se distreze. Fiind un semn de foc guvernat de norocosul Jupiter, Săgetătorii sunt foarte sociabili, deschiși și optimiști. Sunt cunoscuți pentru simțul umorului excelent și tind să devină sufletul petrecerii, indiferent de companie. Săgetătorilor le place să călătorească și să exploreze lumea, iar o mare parte din aceasta include întâlnirea cu oameni noi. Sunt foarte deschiși la minte, ceea ce ajută la relaxarea oamenilor când îi întâlnesc pentru prima dată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel