3 iulie: Ziua Nesupunerii. Resimțim influența tranzitului lui Lilith?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Freepik.com
Freepik.com

Cine vrea să fie mereu bun? Să urmezi regulile cu strictețe poate deveni plictisitor după o vreme, ca să nu mai vorbim de câte gânduri creative se pot pierde pentru totdeauna dacă autorii lor sunt prea ocupați să asculte de alții în loc să-și urmeze propriul suflet.

Pe 29 iunie, Lilith și-a început tranzitul în semnul Balanței, unde va rămâne timp de 9 luni.

Ce știm despre Lilith? Lilith reprezintă cel mai îndepărtat punct la care ajunge Luna în momentul nașterii noastre. Luna este responsabilă de emoții, așa că atunci când este la cea mai mare distanță de Pământ, ne pierdem accesul la stările emoționale.

În mitologie, Lilith a fost prima femeie a lui Adam, înainte de Eva. Ambii erau egali, având atât hormoni feminini, cât și masculini. Totuși, Adam a încercat să o supună pe Lilith, care a refuzat. Acest conflict a dus la crearea Evei dintr-o coastă a lui Adam. Lilith a fugit, iar Adam a rămas obsedat de ea pentru că nu a reușit să o domine.

În astrologie, Lilith reprezintă o umbră din noi, o energie nealterată, necorectată sau nestructurată. Este un amestec de obsesie și dorință de independență.

Arhetipul Balanței se referă la relații, pace, echilibru, justiție și estetică. Pentru următoarele luni, Lilith va influența puternic aceste domenii. Lilith ne va deschide noi canale, ne spune astrologul Daniela Simulescu.

Astăzi sărbătorim Ziua Nesupunerii. Putem spune că s-a sincronizat la timp cu schimbarea semnului lui Lilith/Luna Neagră. Prin urmare, despre ce vorbim?

Ziua Nesupunerii este despre a te elibera puțin, a trăi puțin și a face lucrurile în felul tău pentru o schimbare, chiar dacă nu ai permisiune. Într-o vreme în care uneori pare că întreaga noastră viață este controlată de corporații și camere care monitorizează fiecare mișcare, asta sună destul de reconfortant, într-adevăr.

Modalitatea simplă prin care poți lua decizii inteligente. Totul depinde de un factor important!

Istoria Ziua Nesupunerii

Ziua Nesupunerii a fost creată cu ceva timp în urmă de oameni care pur și simplu s-au săturat să își petreacă întreaga viață prin a face ceea ce le spuneau alții. Și cine îi poate învinovăți? Par să aibă un punct de vedere valid. Din momentul în care ne naștem, există mereu oameni în jurul nostru care ne spun ce ar trebui să facem și ne impun cerințe. Mai întâi, părinții noștri, apoi profesorii, apoi șefii și partenerii noștri, ca să nu mai vorbim, desigur, de lege

Ziua Nesupunerii există astfel încât oamenii decenți, care respectă legea, să poată lua o pauză și să se relaxeze puțin.

Cum să sărbătorești Ziua Nesupunerii

Ziua Nesupunerii nu înseamnă că ar trebui să te străduiești să încalci legea pentru distracție, deoarece acest lucru ar putea fi periculos pe termen scurt și dăunător pe termen lung. Oricât de simplu ar părea, o simplă schimbare a rutinei s-a dovedit a îmbunătăți atitudinea oamenilor față de viață doar pentru că face viața puțin mai interesantă.

ZECE sfaturi pentru a te proteja de caniculă. Bucură-te de o vară cât mai răcoroasă!

Așadar, dacă iei mereu același autobuz spre serviciu, ia unul diferit. Sau mergi pe jos. Sau mergi cu bicicleta. Dacă simți că ai nevoie cu adevărat de o zi liberă pentru a te relaxa, poate o răceală bruscă ar putea să-ți ofere timpul de care ai nevoie. Doar asigură-te că nu te întâlnești cu șeful tău în timp ce iei prânzul la acel nou restaurant de lux de la colț după ce ai sunat să spui că ești bolnav. Dacă simți constant că ideile tale sunt respinse și ignorate la serviciu, în ciuda faptului că sunt originale și neconvenționale, fă proiectul în felul tău de această dată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel