29 iulie: Careu Ceres-Axa Nodurilor Lunare. Acest aspect ne poate aduce revelații importante!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Azi, vom avea un aspect important între Ceres și Axa Nodurilor Lunare, un moment astrologic care poate aduce revelații profunde, precum și oportunități de creștere personală. 

Ceres din Capricorn face careu cu axa Nodurilor Lunare(Berbec-Balanță). Poți vedea aici ce reprezintă CERES în astrograma ta natală.

Ceres este un asteroid mare din sistemul nostru solar, asociat cu temele îngrijirii, fertilității și nutriției. În astrologie, Ceres reprezintă modul în care oferim și primim îngrijire, precum și relațiile noastre cu hrana și cu resursele. 

Axa Nodurilor Lunare este formată din Nodul Nord și Nodul Sud, două puncte fictive în harta natală care indică direcția evoluției noastre spirituale și lecțiile karmice. Nodul Nord reprezintă direcția în care ar trebui să ne îndreptăm pentru a ne împlini destinul, în timp ce Nodul Sud indică talentele și experiențele din viețile anterioare de care ne putem folosi, dar care nu mai sunt atât de relevante pentru creșterea noastră actuală.

Aspectul dintre Ceres și Axa Nodurilor Lunare din 29 iulie ne invită să reflectăm asupra modului în care ne îngrijim de noi înșine și de ceilalți și asupra direcției noastre spirituale. 

Acest aspect ne poate aduce revelații importante despre modul în care îngrijirea de sine și de ceilalți este conectată cu calea noastră de viață. Este un moment potrivit pentru a evalua dacă ne îndreptăm spre obiective care reflectă valorile noastre fundamentale și modul în care ne dorim să contribuim la binele comun.

Ceres este legată de resursele materiale și emoționale. Aspectul cu Nodurile Lunare poate indica oportunități de a atrage abundență și de a face alegeri care ne sprijină în atingerea obiectivelor noastre pe termen lung. Este un moment bun pentru a reflecta asupra resurselor de care dispunem și pentru a le folosi în mod constructiv.

Acest aspect poate aduce la suprafață vechi probleme emoționale legate de îngrijire și nutriție. Poate fi un moment prielnic pentru vindecare și pentru a lucra la aspecte din trecut care ne împiedică să ne împlinim potențialul.

Nodurile Lunare sunt ghiduri karmice care ne arată drumul către dezvoltarea personală și spirituală. Aspectul cu Ceres ne poate ajuta să înțelegem mai bine cum acțiunile noastre de îngrijire și susținere se aliniază cu misiunea noastră spirituală și cu obiectivele noastre de viață.

Cum profiți de acest aspect?

Reflectează asupra nevoilor tale emoționale. Luați-vă timp să evaluați cum vă simțiți în legătură cu modul în care sunteți îngrijit și cum oferiți îngrijire altora. Identificați orice blocaje emoționale care ar putea împiedica creșterea personală.

Stabiliți obiective clădite pe valori! Verificați dacă obiectivele și planurile voastre sunt în armonie cu valorile și convingerile fundamentale. Acest aspect este o oportunitate excelentă pentru a face ajustări și a vă concentra pe ceea ce contează cu adevărat. 

Reflectați asupra modului în care folosiți resursele, fie că sunt financiare, emoționale sau materiale. Gândiți-vă la modalitățile prin care puteți contribui la binele comun și cum ii puteți ajuta pe alții să-și îndeplinească obiectivele.

Ghidul de călătorie a Nodurilor Lunare. Își fac dansul în Berbec și Balanță până la început de 2025!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel