22 iulie: Careu Mercur-Uranus. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe lângă faptul că azi, Soarele intră în Leu, avem și un careu între Mercur din Leu și Uranus din Taur.

Astăzi, Mercur din Leu face un careu cu Uranus din Taur.

Pe 2 iulie, Mercur și-a început tranzitul în Leu. Planeta comunicării tranzitează semnul încrederii până pe 26 iulie. Mercur în Leu ne aduce curajul de a vorbi, de a spune ceea ce gândim, de a crea și de a acționa „cu tupeu” acolo unde există o bază solidă. Mercur semnifică vocea și mintea, iar arhetipul Leului este cel mai vocal, creativ și expresiv. Câteodată și dramatic. Cu ocazia acestui tranzit, putem fi și intransigenți în discuții, dar și destul de competitivi.

Uranus este planeta surprizelor, a scenariilor la care nu te-ai fi gândit.

Ce produce careul dintre acești doi aștri? Gândirea și comunicarea noastră de azi vor fi cel puțin surprinzătoare. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Uranus în Taur până în 2026. Care sunt provocările și surprizele plăcute pentru fiecare zodie?

Când planeta comunicării vizitează semnul curajului avem mai multe posibilități. 

Suntem obligați să ne apărăm mai mult drepturile, să devenim mai egoiști. Energia Leului spune așa: "Eu am valoare, că tu nu o vezi, ia-ți ochelari, nu e problema mea". 

Este în regulă cât timp nu dăm în patima mândriei și ne poate ajuta să fim mai conștienți de ceea ce vrem să devenim, de ceea ce vrem să spunem. Mercur în Leu are adevărate calități pedagogice, actoricești, de vânzare. Să ne vindem nouă ceva, o idee, un proiect, un concept. După, o să le vindem atât de ușor celorlalți. Mercur în Leu știe să împodobească și să împacheteze. Știe să te facă să strălucești.

Este bine ca în această perioadă să citim, să mergem la un curs de actorie, de public speaking, de scriere creativă, să găsim ceva care să ne scoată în față. E bine să avem obiective susținute, obiective ale noastre, nu lucruri pe care ni le cere societatea, ci ceea ce vrem noi. 

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel