2025, anul Șarpelui de Lemn Verde. Va trebui să fim mai atenți la secrete!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Freepik.com
Freepik.com

În zodiacul chinezesc, anul 2025 este cel al Șarpelui de Lemn Verde. În sectorul financiar, o să fie un an imprevizibil.

Anul 2025 este cel al Șarpelui de Lemn. Însă, înainte de a înțelege cum va fi un anumit an bazat pe zodiacul chinezesc al unui animal, trebuie să înțelegi ce reprezintă acel animal. 

Șarpele este un animal care se mișcă încet și metodic. Este foarte misterios. Ascunde secrete, dar este și un animal foarte intuitiv. Așadar, multe lucruri trec mai întâi prin mintea șarpelui. Este un animal foarte strategic. Nu se aruncă în situații, așa cum face calul. Și, pe baza acestor calități ale animalului, poți deduce cum va fi anul.

Astfel, 2025, având în vedere ceea ce reprezintă șarpele, va fi un an destul de lent, foarte metodic. Ar putea fi plin de surprize, atât bune cât și rele. Bursele de valori, din păcate, nu merg foarte bine în anii Șarpelui, deoarece există întotdeauna unele secrete care se strecoară în culise și de care nu suntem 100% conștienți. Deci, fii mereu atent, indiferent de semnul zodiacal chinezesc. În anul Șarpelui, trebuie să fii precaut cu inițiativele tale financiare, deoarece s-ar putea să nu deții toate informațiile necesare.

Așadar, ar trebui să te asiguri că faci cât mai multe cercetări pentru a înțelege exact ce se întâmplă înainte de a lua orice decizie financiară sau de a face investiții. În plus, ar trebui să te uiți la cum se înțelege animalul tău specific cu Șarpele. Există un grup de animale care, de obicei, se înțeleg foarte bine cu el. De exemplu, Cocoșul este unul dintre ele, la fel și Boul și Șarpele. 

Noroc divin pentru două zodii chinezești, obstacole pentru alte trei în 2024

Astfel, aceste două animale, Boul și Cocoșul, ar trebui să aibă un an destul de bun. Cu excepția situațiilor relaționale, trebuie să fii mereu atent atunci când faci parte din grupul de prieteni al zodiacului chinezesc. Apoi, există alte animale, cum ar fi Calul și Dragonul, care se înțeleg așa și așa cu Șarpele, dar nu sunt cei mai buni prieteni. Prin urmare, s-ar putea să aibă un an puțin amestecat. Trebuie doar să vezi în ce grup te încadrezi și cum se relaționează acel grup cu Șarpele.

De exemplu, pentru nativii Cal, în 2025, vor avea un an cam turbulent în ceea ce privește cariera și afacerile, dar vor avea un an social foarte bun, vor întâlni mulți prieteni buni și își vor extinde conexiunile și cercurile sociale și lucruri de genul acesta. Dar, în general, pentru toată lumea, anul Șarpelui din 2025 va fi puțin mai puțin incitant, mai imprevizibil, în special în sectorul financiar. Trebuie să fii atent în relații. Asigură-te că, dacă ai încredere în oameni, faci verificările necesare pentru a te asigura că acești oameni nu te vor dezamăgi.

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?