2025. An revoluționar pentru Berbec și Gemeni

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Putem spune că două zodii nu se vor plictisi deloc în 2025!

Anul 2025 se apropie! Știm de ceva timp că va fi unul revoluționar, atât pe plan internațional, cât și la nivel individual. Trei dintre planetele lente vor avea scurte tranzite în alte semne. De foc și aer. Ceea ce înseamnă că omenirea va dori să facă primul pas către mai multe viitoruri. Că tehnologia se va integra și mai mult în viețile noastre. Că ne vom da seama ce contează cu adevărat. Că trebuie să ținem cont și de individualitate, dar și de comunitate. 

Iată care vor fi cele două zodii marcate de anul 2025!

Berbec/Ascendent în Berbec

Între 30 martie și 1 septembrie 2025, tu îi vei primi în vizită pe Saturn și pe Neptun. Saturn este cel care pune limite, din toate punctele de vedere, iar Neptun este cel care le distruge. Cumva, în perioada respectivă, vei trece prin destul de multe evenimente. Unele schimbări uluitoare, dar și prin unele care te pot frustra, pentru că Saturn aduce reziliență, iar Neptun aduce confuzie. Și când cele două se îmbină, nici tu nu știi ce mai vrei. Cert este că doar în momente de tensiune puternică, vei reuși să evoluezi, să crești și să îți dai seama ce contează cu adevărat pentru tine, indiferent de vârsta sau etapa în care te afli. 

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ești pregătit de saltul cel mai puternic din viața ta? Ei bine, acesta poate deveni realitate începând cu 7 iulie 2025! Uranus își va începe tranzitul în semnul tău. Deocamdată, unul scurt ce-i drept! Adică va dura până pe 8 noiembrie. Și ca să îți dai seama ce te așteaptă, îți mai spunem că ultima dată când am avut acest tranzit a fost între 1942 și 1949. Deci un eveniment rar și special. Uranus simbolizează tot ceea ce este nonconformist, revoluționar în aspect și tot ceea ce se abate de la norme. Este spațiul în care manifestăm genialitatea, contemplăm viitorul, tehnologia, internetul și inteligența artificială. Unii dintre voi vor dori să rupă lanțurile, vor lua decizii șocante și vor opta pentru o viață total neașteptată. 

Citește și Horoscop complet 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel