2025. An cu schimbări neașteptate în amor și în carieră pentru Fecioară și Săgetător. Sunteți pregătiți?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Aceste două zodii vor beneficia de tranzite care le pot pune pe jar atât viața personală, cât și cea profesională.

Anul 2025 va aduce schimbări astrologice, care vor marca o perioadă de noi începuturi. Tranzitele temporare ale planetelor Neptun, Saturn și Uranus prin alte semne zodiacale vor contribui la o redefinire a direcțiilor noastre de viață. Saturn și Neptun prin Berbec vor provoca introspecție și acțiuni decisive, în timp ce Uranus în Gemeni va aduce inovație și surprize, mai ales pe plan intelectual și social.

Această perioadă va fi marcată și de retrogradările lui Venus și Marte, ceea ce ne va invita să reflectăm mai profund asupra relațiilor și acțiunilor noastre. În plus, schimbarea Nodurilor Lunare pe axa Fecioară-Pești va sublinia importanța găsirii unui echilibru între sacrificiu și gestionarea detaliilor practice ale vieții. Aceste influențe ne vor ajuta să ne recalibrăm prioritățile și să îmbrățișăm o nouă abordare, atât pe plan personal, cât și profesional.

2025. An cu incertitudini, revelații și lecții de asimilat pentru Leu și Scorpion

Horoscop 2025 Fecioară/Ascendent în Fecioară

La începutul anului, Saturn și Neptun vor fi încă în Casa a șaptea, iar aceste tranzite îți vor influența viața personală. Aceștia îți vor lăsa un mic răgaz pentru câteva luni. De asemenea, îți oferă ocazia de a respira și de a lua decizii fără presiuni externe. În această perioadă, vei avea posibilitatea să decizi dacă vrei să continui într-o relație în care lucrurile nu se mișcă, fie că e vorba de a avansa la următorul nivel, fie că este momentul să te desparți și să mergi mai departe.

Pe plan personal, Venus va retrograda din Casa a opta în Casa a șaptea. Te face sa te confrunți cu greșeli din trecut pe care va trebui să le corectezi. Astrologul îți recomandă să nu te lași distras de apariția unor parteneri din trecut și să nu cauți iluzii care par mai atractive decât ce ai deja. Venus retrograd în această poziție poate crea iluzia că lucrurile din afara relației tale sunt mai atrăgătoare decât sunt în realitate.

Din iunie 2025, Jupiter va intra în Casa a unsprezecea și vei vedea roadele eforturilor tale din domeniul profesional. Această tranziție îți va arăta că ai găsit un loc de muncă potrivit, un statut și un rol care ți se potrivesc. Însă, cu această schimbare, este momentul să privești mai atent și către viața ta socială și personală.

În același timp, Uranus va intra în Gemeni, fapt ce va aduce posibile schimbări bruște pe plan profesional. Mulți nativi Fecioară ar putea decide să înceapă o afacere pe cont propriu sau să urmeze cariere neașteptate, în domenii la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Astrologul te sfătuiește să profiți de prezența lui Jupiter în Casa a zecea a carierei și a statutului până în iunie 2025. Este important să muncești din greu în această perioadă pentru a-ți asigura succesul și schimbările dorite pe plan profesional.

Horoscop 2025 Săgetător/Ascendent în Săgetător

În 2025, ai parte de numeroase oportunități pe plan personal, în special în ceea ce privește relațiile. Până pe 10 iunie 2025, Jupiter va rămâne în Casa a șaptea si oferă șanse importante în viața de cuplu. Acesta este un moment în care poți întâlni o persoană potrivită pentru a întemeia o familie sau, din contră, să ieși dintr-o relație care nu îți aduce fericire.

Pe 25 martie 2025, Saturn va intra în Casa a cincea, urmat de Neptun, pe 30 martie. Aceste influențe fac ca anul viitor să fie unul favorabil din punct de vedere personal, deși nu va fi ca o poveste de Hollywood. Totuși, vei primi multe oportunități. Dacă îți dorești un copil, 2025 poate fi un an definitoriu. Chiar dacă în trecut ai întâmpinat dificultăți în acest sens, anul următor s-ar putea să găsești tratamente sau soluții care să te ajute.

Saturn, în special, îți va aduce conștientizarea faptului că timpul trece și te va face să reflectezi asupra priorităților tale. Este momentul să îți dai seama dacă vrei să te concentrezi pe carieră sau pe întemeierea unei familii, căci Saturn îți amintește că nu poți amâna la nesfârșit aceste decizii.

Între 7 iulie și 8 noiembrie, Uranus va tranzita Casa a șaptea a relațiilor, fapt ce poate aduce schimbări neașteptate. Ai putea întâlni un partener în locuri surprinzătoare sau, din contră, anumite relații pot să se destrame.

În toamna lui 2025, Saturn și Neptun vor reveni în Casa a patra. Îți vor cere să reflectezi asupra mediului în care locuiești. Este un moment oportun să te gândești dacă actuala ta locuință sau mediul în care te afli îți aduc liniște și stabilitate sau dacă este timpul să faci o schimbare, fie că este vorba despre o altă casă sau un nou stil de viață.

Astfel, 2025 va fi un an plin de transformări pe plan personal!

2025. An cu incertitudini, revelații și lecții de asimilat pentru Leu și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel