2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025, dar astrele o să le susțină puternic!

Anul 2025 va aduce un val important de transformări astrologice. Schimbările și noile începuturi vor fi în centrul atenției. Neptun, Saturn și Uranus vor tranzita temporar alte semne zodiacale, iar acest lucru va aduce o perioadă de revigorare și de redefinire a direcțiilor noastre în viață. Pe lângă acestea, tranzitele lui Saturn și Neptun prin Berbec și Uranus prin Gemeni, vor fi și Venus și Marte retrograde, ceea ce va favoriza reflecția asupra acțiunilor și relațiilor noastre. În plus, mutarea Nodurilor Lunare pe axa Fecioară-Pești va sublinia echilibrul dintre sacrificiu și detalii practice.

2025. An revoluționar pentru Berbec și Gemeni

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter se află momentan în Casa a doua, care este legată de bani și resurse și va rămâne acolo până pe 10 iunie 2025. În această perioadă, vei fi mai preocupat de aspectele financiare ale vieții tale. S-ar putea să simți dorința de a obține un salariu mai mare sau de a găsi surse suplimentare de venit, deoarece Jupiter tinde să aducă atât oportunități financiare, cât și cheltuieli neașteptate. Știm că surprizele și schimbările nu sunt tocmai pe placul tău, ca nativ Taur, dar anul 2025 va necesita adaptabilitate.

După 10 iunie 2025, Jupiter va tranzita Casa a treia, un tranzit cu impact pozitiv. Acest tranzit te va ajuta să valorifici banii pe care i-ai câștigat până atunci și să investești în educație sau în dezvoltare personală. Dacă ai în vedere înscrierea la o nouă facultate, un alt curs sau sa te înscrii la un seminar, acesta va fi un moment excelent. De asemenea, dacă îți dorești să călătorești în afaceri sau în scop personal, tranzitul lui Jupiter în Casa a treia îți va fi favorabil.

În plus, între 25 martie și 1 septembrie, când Saturn și Neptun se află în Casa a douăsprezecea, vei avea oportunitatea de a te desprinde de anumite aspecte ale vieții tale și de a începe o nouă etapă, inclusiv în context internațional.

Încă o săptămână cu Mercur în Fecioară. Ce sfaturi are "mesagerul zeilor" pentru șase semne din zodiac?

Rac/Ascendent în Rac

Jupiter se află în prezent în Casa a douăsprezecea. Poate aduce dificultăți pentru cei dragi și îți poate crea și ție unele probleme, inclusiv legate de sănătate. Acest tranzit va continua până în luna iunie 2025. În această perioadă, este important să fii alături de cei care au nevoie de tine și să acorzi atenție problemelor legate de starea ta de bine.

Totuși, anul viitor, Jupiter va trece în semnul tău, ceea ce îți va aduce un val de tinerețe și entuziasm, pe care nu l-ai mai simțit-o de mult timp. Această schimbare îți va aduce noi oportunități și o viziune proaspătă asupra vieții.

În plus, în Casa a zecea a carierei și statutului vor intra Saturn și Neptun. Saturn va ajunge acolo pe 25 martie, iar Neptun pe 30 martie. Aceste influențe, alături de Jupiter în Casa întâi, vor încuraja decizii importante și schimbări în plan profesional. Mulți Raci vor simți nevoia să se retragă sau să caute mai multă independență. Unii s-ar putea gândi să se desprindă de locul de muncă actual sau să își încerce norocul în afaceri pe cont propriu. De asemenea, este posibil să iei în considerare plecarea de acasă sau chiar părăsirea țării.

Aceste tranzite îți vor oferi oportunitatea de a deveni mai rezilient și de a face schimbări semnificative. După 10 iunie 2025, când Jupiter va intra în semnul tău, vei avea curajul și resursele necesare pentru a face un pas înainte. Vei putea să îți schimbi perspectivele, să ieși din situații nesatisfăcătoare și să înveți să te bucuri de viață.

Anul viitor, ai ocazia să vezi jumătatea plină a paharului și să te concentrezi pe ceea ce este pozitiv în viața ta. Gratitudinea va juca un rol esențial pentru tine, iar aprecierea lucrurilor bune va aduce și mai multe oportunități de la astre.

Legătura dintre intrarea lui Uranus în Gemeni și anul universal 9. Numerologia anului 2025 ne forțează să o luăm de la capăt!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?