13 septembrie: Careu Soare-Jupiter. Nu trebuie să credem că tot ce zboară se mănâncă!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Pe 13 septembrie, Soarele din Fecioară face un careu cu Jupiter din Gemeni. Care vor fi zodiile cele mai afectate?

Astăzi, astrele ne pun la încercare! Avem un careu, deci un aspect tensionat între Soarele din Fecioară și Jupiter din semnul Gemenilor. Acest careu aduce în prim-plan conflicte interne și externe care vor testa limitele noastre de modestie și echilibru, în special pentru cei născuți sub semnele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Soarele, aflat în semnul Fecioarei, ne împinge spre o abordare realistă, pragmatică. Fecioara este cunoscută pentru dorința sa de eficiență și preferința pentru soluții simple, clare. Este un semn de pământ care evită complicațiile inutile și excelează în organizare, logică și planificare. În această perioadă, influența Soarelui în Fecioară ne îndeamnă să adoptăm o atitudine practică și să alegem calea cea mai sigură spre atingerea obiectivelor noastre.

Pe de altă parte, Jupiter, Marele Benefic, în semnul Gemenilor, tinde să ne extindă orizonturile în mod exagerat. Jupiter în Gemeni este nerăbdător să exploreze multe căi și opțiuni, dar fără a se ocupa prea mult în detalii. Această combinație poate aduce superficialitate și o tendință de a ne suprasolicita mintea și resursele. Vrem să facem mai multe lucruri deodată.

În loc să alegem o direcție clară, energia Gemenilor poate să ne împingă să jonglăm cu prea multe idei și planuri. De aceea, există riscul de a pierde din vedere esențialul sau de a ne lăsa cuprinși de un optimism exagerat. Credem că orice este posibil, chiar dacă resursele noastre nu sunt suficiente.

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Acest careu între Soare și Jupiter aduce o energie de exces de zel și mândrie. Soarele, simbolul ego-ului, în combinație cu Jupiter, planeta expansiunii, ne poate face să credem că putem face mai mult decât este realist.

Vom simți nevoia de validare și succes, dar provocarea reală va fi să ne temperăm ego-ul și să ne concentrăm pe moderație.

Ce aflăm de pe canalul Astrology Hub? Christopher Renstrom este de părere că fiecare careu în astrologie aduce provocări, iar aspectul de azi între Soare și Jupiter nu face excepție. Acest conflict este legat de un optimism exagerat, o supradimensionare a propriei importanțe sau chiar cu orgoliu mărit. Deși mulți ar spune că nu există așa ceva, realitatea arată altfel.

Jupiter, ca Saturn, este o planetă care ne testează, doar că în moduri diferite: Saturn restricționează, iar Jupiter oferă în abundență. Când Jupiter formează un careu cu Soarele, tendința este să se exagereze. Nu multitudinea de oportunități va fi problema, ci cum să le gestionezi. Poți alege să te epuizezi încercând să profiți de fiecare oportunitate sau poți decide să îți iei un moment de respiro și să îți stabilești prioritățile. Norocul nu este atât de efemer pe cât crezi, așa că trebuie să îți organizezi eforturile și să îți gestionezi resursele cu grijă. Astfel, vei transforma un moment norocos într-o șansă de succes pe termen lung. 

Youtube video image

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel