13 octombrie: Trigon Soare-Jupiter. Cele trei zodii care trag lozul câștigător sunt Gemenii, Balanțele și Vărsătorii

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Ziua de azi este plină din punct de vedere astrologic. Ce aspecte avem?

Ziua de azi va fi plină de evenimente astrologice importante.

1. Soarele din Balanță în trigon cu Jupiter din Gemeni

Unul dintre cele mai norocoase aspecte din astrologie, trigonul dintre Soarele din Balanță și Jupiter din Gemeni, aduce o energie pozitivă și optimistă. Cele trei zodii norocoase ale zilei sunt Gemenii, Balanța și Vărsătorul, ceea ce le oferă ocazia să prospere în relații sociale și să își exprime creativitatea. Această configurație ne încurajează să vedem jumătatea plină a paharului, să fim deschiși la noi experiențe și să avem încredere în propriile abilități. Este un moment bun pentru a ne conecta cu ceilalți, a ne extinde orizonturile și a ne bucura de oportunitățile care vin.

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Profită de energia pozitivă a acestui aspect pentru a socializa și pentru a te conecta cu prietenii sau familia. Fii deschis la noi idei și perspective, deoarece acestea ar putea aduce oportunități neașteptate. Oferă sprijin și încurajare celor din jur; bunătatea ta poate avea un impact major.

2. Mercur din Balanță în careu cu Pluto din Capricorn

Pe de altă parte, tot azi, Mercur din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn, iar asta duce la tensiuni în comunicare. Vom avea tendința de a ne apăra, de a ne victimiza și de a lua totul personal. Această configurație poate crea conflicte, așa că este important să fim conștienți de modul în care ne exprimăm.

Fii atent la modul în care comunici cu ceilalți. Evită să iei comentariile personal și caută să menții o atitudine constructivă. Încearcă să asculți activ și să înțelegi perspectivele celor din jur, chiar dacă nu ești de acord cu ele. Fii conștient de tendințele tale de a căuta conflicte și încearcă să te concentrezi pe soluții.

Mercur în Scorpion, din 13 octombrie. Ce lecții aduce pentru fiecare zodie?

3. Mercur intră în semnul Scorpionului

Un alt aspect important al zilei este tranzitul lui Mercur în semnul Scorpionului, care va dura până pe 2 noiembrie. Acest tranzit ne poate face mai curioși, mai atrași de mistere și de tot ce este ascuns. Deși această energie ne poate transforma în „detectivi” excelenți, este bine să fim atenți la posibile obsesii sau gânduri negative care pot apărea.

Explorează subiecte care te pasionează și care te intrigă. Acesta este un moment excelent pentru a te implica în cercetări profunde sau pentru a studia teme mistice. Fii conștient de gândurile tale și încearcă să nu te lași copleșit de anxietăți sau obsesiile care ar putea apărea. Folosește această energie pentru a te conecta mai profund cu tine însuți și cu cei din jur.

Persoane celebre care s-au născut cu Mercur în Scorpion în astrogramă. Ce le-a oferit acest aspect?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel